01-07-2020     12:45 - 13:15 uur

Erwin Weerstra (vleugel) en Matteo Costanzi (hobo)

Via onderstaand formulier kunt u een concertbezoek reserveren in de Oude Kerk Zoetermeer.
Vanwege voorschriften van de Rijksoverheid is dit verplicht voor alle concerten in het kerkgebouw.

Na invullen van uw gegevens ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het emailadres dat u hebt ingevuld.
Vanwege de voorschriften en de beschikbare ruimte in de kerkzaal mogen wij vanaf 1 juni 2020 maximaal 30 personen en vanaf 1 juli 2020 maximaal 65 personen als concertbezoeker ontvangen.

Op de dag van het concert mogen u of uw huisgenoten vanwege de voorschriften geen verkoudheids- of griepklachten hebben, anders mag u de zaal niet betreden. Hier wordt bij de entree naar gevraagd.
Neemt u alstublieft de maatregelen voor de 1,5 meter afstand in acht, die ook in de kerk zijn aangegeven. De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodigde beschermingsmaatregelen. Bij de entree en in de kerkzaal zijn vrijwilligers aanwezig voor hulp en het beantwoorden van uw vragen.

Lunchpauzeconcerten zijn vrij toegankelijk, met een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage bij de uitgang.
Bij concerten met een toegangsprijs (zoals Orgelconcerten) kunt u uw toegangsbewijs (contant) bij de entree aanschaffen.

Let op dat u uw emailadres juist invult, zodat u de bevestigingsmail op dit emailadres ontvangt.
Mocht u niet binnen een kwartier de bevestigingsmail hebben ontvangen, probeert u het dan opnieuw, of stuur een mail naar concerten@herbergoudekerk.nl zodat wij naar de oorzaak kunnen kijken.

Graag tot ziens in de Oude Kerk in Zoetermeer!

Reserveringsformulier