Algemene Informatie

De wekelijkse Lunchpauzeconcerten zijn op woensdag 1 september 2021 hervat.
Deze vinden elke woensdag plaats van 12:45 tot 13:15 uur.

Regelmatig zullen op zaterdagmiddag Orgelconcerten plaatsvinden op het monumentale Lohman orgel uit 1838.

Voor de Orgelconcerten gelden toegangsprijzen (tenzij anders vermeld), met korting voor donateurs van onze stichting en 65-plussers.

Let op:
Voor uw bezoek is vanaf 25 september 2021 een Coronatoegangsbewijs plus geldig identiteitsbewijs verplicht.
Voor meer informatie zie dit Nieuwsbericht.

De deur van de kerkzaal opent een halfuur voor aanvang van het concert.

Maandelijks op zaterdagmiddag organiseren wij ook Carillonconcerten, die in de buitenlucht beluisterd kunnen worden, bijvoorbeeld in het Wilhelminapark, in de buurt van de kerk.

Zie onze Concertagenda voor de komende concerten.

Onze concerten worden mogelijk gemaakt dankzij giften, donaties en onze sponsoren.

Een impressie van onze concerten is te zien bij de Concertfoto's.

Hartelijk welkom!

Programmagegevens onder voorbehoud van wijzigingen.
De Lunchpauzeconcerten vinden wekelijks plaats, met uitzondering van feestdagen en de zomervakantieperiode.