Herberg Oude Kerk Zoetermeer organiseert concerten in de monumentale kerkzaal van de Oude Kerk te Zoetermeer. Hier brengen professionele musici klassieke muziek van hoog niveau ten gehore, in een prachtige akoestiek. Ook worden regelmatig concerten gegeven op het klankrijke Lohman orgel uit 1838 en op het fraaie carillon in de kerktoren.

Zowel de grote kerkzaal van het 18e eeuwse kerkgebouw als de drie ruimten in nieuwe aanbouw De Herberg kunnen bovendien gehuurd worden voor verschillende activiteiten.

Onze Lunchpauzeconcerten worden wekelijks op woensdag georganiseerd en onze Orgelconcerten en Carillonconcerten regelmatig op zaterdag.
Zie onze Concertagenda voor de komende concerten en de geldende coronamaatregelen voor toegang tot elk concert.

Aanvullende maatregelen vanaf 28 november 2021:
- Bij lopen door de zaal is een mondkapje verplicht, deze mag worden afgedaan als u zit.

- Houdt in de zaal 1,5 meter afstand tussen u en niet-huisgenoten.

- Reserveren is vooralsnog niet nodig, er geldt: Vol=Vol

Hartelijk welkom!