Herberg Oude Kerk Zoetermeer organiseert concerten in de monumentale kerkzaal van de Oude Kerk te Zoetermeer. Hier brengen professionele musici klassieke muziek van hoog niveau ten gehore, in een prachtige akoestiek. Ook worden regelmatig concerten gegeven op het klankrijke Lohman orgel uit 1838 en op het fraaie carillon in de kerktoren.

Zowel de grote kerkzaal van het 18e eeuwse kerkgebouw als de drie ruimten in nieuwe aanbouw De Herberg kunnen bovendien gehuurd worden voor verschillende activiteiten.

Vanaf 1 mei 2020 wordt voor onze activiteiten de nieuwe naam Herberg Oude Kerk Zoetermeer gebruikt, met een nieuwe huisstijl. Deze naam is het label van Stichting Oude Kerk Zoetermeer, de voortzetting van de activiteiten van de Stichtingen Concerten Oude Kerk Zoetermeer, Wijkplaats Dorp en Carillon Zoetermeer.