01-05-2020

Een nieuwe naam en huisstijl:

Stichting Oude Kerk Zoetermeer / Herberg Oude Kerk Zoetermeer


De oorspronkelijke "Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer" heeft onlangs de nieuwe juridische naam "Stichting Oude Kerk Zoetermeer" gekregen, waarbij de naam "Herberg Oude Kerk Zoetermeer" als label wordt gevoerd.  Vanaf 1 mei 2020 worden een bijbehorend nieuw logo en een nieuwe huisstijl in al onze media gebruikt.

In de stichting worden naast de concert-activiteiten bovendien de activiteiten van de voormalige "Stichting Wijkplaats Dorp" en "Stichting Carillon Zoetermeer" in vernieuwde vorm voortgezet.

Daarnaast zal de stichting ook worden betrokken bij het faciliteren van Maatschappelijke en Culturele Activiteiten, via verhuur van de kerkruimte en de ruimten in De Herberg, de nieuwe aanbouw aan de Oude Kerk.

Vanwege de groei van de activiteiten is het bestuur van de stichting uitgebreid, zijn werkgroepen gevormd en worden extra vrijwilligers gezocht. Wilt u ook als vrijwilliger uw steentje bijdragen? Laat het ons weten via het Contactformulier.

Voor de organisatie van haar concerten is de stichting financieel afhankelijk van subsidies, sponsors en donateurs. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden tot financiële steun van de stichting, kijk dan bij Steun de Stichting Oude Kerk Zoetermeer.
Stichting Oude Kerk Zoetermeer

Privacyverklaring

Contact Webmaster

Volg ons ook op Facebook:
Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze Nieuwsbrief.

Inschrijven